Tampilan Produk

Hangzhou Intelligent Creative Technology Co, Ltd (ICT (mangrupikeun pabrik anu kasohor di industri automation Cina. Produk utamina sapertos: Robot industri, Mesin packing Otomatis, Barisan produksi topéng otomatis, jsb.
TIK tetep teras-teratan ka tilu prinsip: server solusi industri intelektual dina dunya, pamikiran kreatif terintegrasi kana desain produk, Téhnologi ngajadikeun produksi industri langkung gampang. 
  • 屏幕快照 2020-06-11 下午3.50.40
  • 屏幕快照 2020-06-11 下午3.49.47
  • 屏幕快照 2020-06-11 下午3.48.21

Langkung Produk

  • rg
  • dv
  • vd

Naha Pilih Kami

Hangzhou Intelligent Creative Technology Co., Ltd.TIK) mangrupikeun pabrik anu kasohor di industri automation China. Produk utamina sapertos: Robot industri, Mesin packing Otomatis, Barisan produksi topéng otomatis, jsb.

Berita Berita

Kumaha milih mesin masker anu tiasa nyayogikeun kabutuhan produksi anjeun sorangan?

Mimiti, wartosan ka kami ngeunaan jinis topeng anu anjeun hoyong ngahasilkeun; Kadua, dina mesin masker pasar gaduh rupa kieu: tilepan mesin masker N95, Flat masker médis nyieun mesin, Topéng N95 pembuatan mesin, jsb. Katilu, milih mesin topeng, semi-otomatis atanapi otomatis otomatis, numutkeun anjeun ...

Produk mana anu cocog pikeun mesin bungkusan otomatis?

Sapertos: topéng pameunteu, Kuki, coklat, kéju, hadiah.

  • Pembekal plastik luhung plastik kualitas luhur