Tentang Kami

Tentang Kami

Téhnologi Kreatif Cerdas Hangzhou Co, Ltd (ICT (mangrupikeun pabrik anu kasohor di industri automation China. Produk utamina sapertos: Robot industri, Mesin packing Otomatis, Barisan produksi topéng otomatis, jsb.

TIK tetep teras-teratan ka tilu prinsip: server solusi industri intelektual dina dunya, pamikiran kreatif terintegrasi kana desain produk, Téhnologi ngajadikeun produksi industri langkung gampang. 

Aya kira-kira 20 insinyur téknis inti di perusahaan ICT, sadaya asalna tina perusahaan manufaktur automation domestik sareng lembaga panélmuan ilmiah. Sapanjang 15 taun katukang operasi TIK, tim téknis parantos ngembangkeun pangayoman téknis sareng jasa produk ka langkung ti 5,000 perusahaan. Dina waktosna, perusahaan ICT bakal teras-terasan ngagedekeun tim téknis sareng kapasitas produksi pikeun nyayogikeun jasa khusus pikeun perusahaan manufaktur deui.

va

-Bilih Pilih Kami

1.15 taun pangalaman jasa dina industri automation cerdas ;

2. Langkung ti 5,000 konsumén di dunya ;

3. Langkung ti 500 topeng pencegahan wabah parantos diekspor, kalayan operasi stabil sareng jasa saatos jual perfect

4. Tim dagang asing anu berpotensi tiasa ngabantosan para nasabah mésér barang Cina anu bermutu tinggi ;

5. Pabrik otomatis kalayan langkung ti 1.000 urang price harga anu murah sareng asupan dijamin.

wef
vd
sdv
svd