Taros Kami

Taros Kami

Hangzhou Intelligent Creative Technology Co., Ltd.

Alamat

1420-1, Gedong 3, Ginza Internasional.

Gedong Tengah Jalan Beigan,Xiaoshan District, Hangzhou, Propinsi Zhejiang, Cina

Telepon

0086-17714274549

0086-15858227690

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami