Unduh

Unduh

  • 800mm PP Ngalembereh ditiup garis Produksi Kain Nonwoven
  • 1600mm PP Ngalemberur ditiup Barisan Produksi Kain Nonwoven
  • Otomatis sadaya-dina-hiji luar kana topéng anu nyieun mesin topéng
  • Mesin topéng Piala
  • Garis Produksi Mask Luncat otomatis
  • Pinuh otomatis hiji-to-dua datar masker nyieun mesin
  • Kacepetan lempeng lempeng topéng dina nyieun mesin