FAQs

FAQs

FAQ

NANYA NANYA NUJUK

Naon harga na?

Harga kami tunduk robah gumantung kana pasokan sareng faktor pasar anu sanés. Kami bakal ngirim anjeun daptar harga anu diropéa saatos perusahaan anjeun ngahubungi kami kanggo inpormasi langkung lengkep.

Dupi anjeun gaduh jumlah urutan anu minimum?

Leres, kami meryogikeun sadaya pesenan internasional pikeun gaduh kuantitas pesenan minimal anu lumangsung. Upami anjeun pilari pikeun dijual deui dina jumlah anu langkung alit, kami nyarankeun anjeun pariksa situs wéb kami

Naha anjeun tiasa nyayogikeun dokuméntasi anu relevan?

Leres, urang tiasa nyayogikeun dokuméntasi kalebet Sertipikat Analisis / Konformasi; Asuransi; Asal, sareng dokumen ékspor anu sanésna diperyogikeun.

Naon hartosna waktos timah?

Pikeun conto, waktos kalungguhan kira-kira 7 poé. Pikeun produksi masal, waktos kalungguhan 20-30 dinten saatos nampi bayaran deposit. Waktu timbel janten efektif nalika (1) kami nampi deposit anjeun, sareng (2) kami ngagaduhan persetujuan terakhir pikeun produk anjeun. Upami jaman urang nuju teu tiasa dianggo sareng tarikh anjeun, punten langkungkeun syarat anjeun pikeun dijual anjeun. Dina sagala kasus urang bakal nyobian nampung kabutuhan anjeun. Dina kalolobaan kasus urang tiasa ngalakukeun kitu.

Naon rupa metode pembayaran anu anjeun nampi?

Anjeun tiasa ngadamel pamayaran kanggo rekening bank urang, Western Union atanapi PayPal:
30% deposit sateuacanna, kasaimbangan 70% ngalawan salinan B / L.