Warta

Warta

  • How to choose a mask machine that can meet your own production needs?

    Kumaha milih mesin masker anu tiasa nyayogikeun kabutuhan produksi anjeun sorangan?

    Mimiti, wartosan ka kami ngeunaan jinis topeng anu anjeun hoyong ngahasilkeun; Kadua, dina mesin masker pasar gaduh rupa kieu: tilepan mesin masker N95, Flat masker médis nyieun mesin, Topéng N95 pembuatan mesin, jsb. Katilu, milih mesin topeng, semi-otomatis atanapi otomatis otomatis, numutkeun anjeun ...
    Maca deui
  • Which products are suitable for automatic packing machine?

    Produk mana anu cocog pikeun mesin bungkusan otomatis?

    Sapertos: topéng pameunteu, Kuki, coklat, kéju, hadiah.
    Maca deui
  • Hangzhou Intelligent Creative Technology Co., Ltd

    Hangzhou Intelligent Creative Technology Co, Ltd

    Kusabab ngadegna, ICT parantos ngénggalkeun ékspor ratusan set alat otomatis sareng jumlah bahan anti-wabah ka puluhan nagara di sakumna dunya. Di hareupna, ICT bakal tiasa damel sareng perusahaan automation canggih ti China pikeun nyayogikeun kualitas luhur, te ...
    Maca deui
  • What are the main uses of Laser marking machine?

    Naon pangguna utama mesin pananda laser?

    Mesin pananda laser nganggo balok laser pikeun nandaan tanda permanén dina sababaraha permukaan. Pangaruh pinunjul nyaéta ngaliwatan évaporasi permukaan permukaan bahan anu jero, janten pola ukiran anu indah, logo sareng teks, mesin menanda laser dibagi-bagi, co2 laser marking machine, semicon ...
    Maca deui
  • Hangzhou Intelligent Creative Technology Co., Ltd Meeting

    Hangzhou Intelligent Creative Technology Co, Ltd Rapat

    Perusahaan ngadamel jasa latihan terpusat online pikeun palanggan koperasi luar negeri. Tim rékayasa ICT méré saran ngeunaan konstruksi pabrik sareng komisaris peralatan pikeun mitraanana.
    Maca deui
  • When and How to use a mask?

    Iraha sareng Kumaha carana nganggo topeng?

    • Sateuacan nempatkeun topeng, bersihkeun leungeun anjeun nganggo lap atanapi alkohol kalayan sabun cai. • Tutup irung sareng sungut anjeun kalayan topéng sareng pastikeun teu aya sela antara beungeut anjeun sareng topéng. • Hindarkeun pikeun nyabak topeng nalika dianggo; upami anjeun, pakét nganggo leungeun krim atanapi sabun sareng cai kanggo ...
    Maca deui
  • Protecting yourself from the spread COVID-19

    Ngajagi diri tina panyebaran COVID-19

    Anjeun tiasa ngirangan kasempatan anjeun tina kainféksi atanapi nyebarkeun COVID-19 ku cara nyandak sababaraha pancegahan basajan: Sacara rutin sareng ngabersihan leungeun anjeun nganggo leungeun anu didamel ku alkohol atanapi ngumbah éta sabun sareng cai. Naha? Ngasuh leungeun anjeun nganggo sabun sareng cai atanapi nganggo anu diasuhkeun ku leungeun tangan maéhan viru ...
    Maca deui