Warta

Warta

  • TIK | Mesin Nyiptakeun Sapatu Palastik

    TIK | Mesin Pembuat Sapatu Plastik Ngalenyepan mesin panutup sapatu bahan non-anyaman, kualitas saé, harga murah, kaunggulan kaluaran tinggi, lengkep tiasa ngagantikeun panutup sapatu manual, ngahémat kuli, ngirangan biaya, tiasa disaluyukeun numutkeun sarat konsumén. Saha waé anu kedah nawiskeun spésifikasi ...
    Maca deui
  • RZFD-190 Gulung nyoco mesin kantong kertas handap pasagi

    Ngagulungkeun mesin pembuatan kantong kertas kuadrat handap, éta nganggo gulung kertas dina kosong atanapi dicitak salaku bahan baku. Mesinna langkung merenah, langkung éfisién, langkung stabil, anu tiasa ngahasilkeun sababaraha rupa kantong kertas, kantong tuangeun luang, kantong roti, kantong buah garing sareng sajabina lingkungan ...
    Maca deui
  • The pros and cons of the Wet Wipes machine

    Pro jeung kontra mesin Wet Wipes

    Sajauh ieu, kuring yakin yén seueur jalma henteu terang naon ari istilah "mesin lap baseuh"? Mesin usap baseuh parantos dilahirkeun di Cina salami 20 taun. Lahirna mesin lap baseuh pastina nyandak urang lumayan merenah dina kahirupan, sareng dina waktos anu sami, éta parantos ningkat pisan kualitas kahirupan urang. Hawa ...
    Maca deui
  • Fully automatic cup mask machine for the production of N95 masks

    Mesin topéng cangkir otomatis pikeun produksi masker N95

    Kusabab mesin topéng jenis ieu sapinuhna otomatis, hiji jalma tiasa ngajalankeun tilu mesin sareng alat, sakitar 8-12 topéng ngawangun cangkir tiasa dihasilkeun per menit. Karakteristik utami nyaéta performa stabil, low noise, sareng kontinyu damel; utamina Éta dikawasa ku program PLC; penampilan st ...
    Maca deui
  • Precautions and maintenance of mask edge banding machine for N95

    Pancegahan sareng perawatan mesin topéng ujung topéng kanggo N95

    1. Mesin banding ujung topéng langsung nganggo kakuatan utama 220V, janten awak banding ujung topéng kedah leres dibumi sateuacan kakuatan hurung, sareng résistansi grounding kedah kirang ti 4 ohm. 2. Nalika parobihan voltase listrik langkung ageung tibatan 10%, paningkatan voltase AC kedah dipasang ...
    Maca deui
  • 2021 panas ngajual

    Maca deui
  • Let Chinese mask machines “go out” to help overseas fight against the epidemic

    Hayu mesin topeng Cina "kaluar" pikeun ngabantosan peuntas laut ngalawan wabah éta

    Gelombang tiis usum salju pencét, wabah éta rebound di seueur nagara di dunya, sareng jumlah kasus anu dikonfirmasi ningkat pisan. Epidemi global terus sumebar, sareng seueur nagara sareng daérah parantos neraskeun nguatkeun kontrol wabah. Epidemi henteu réngsé, panyalindungan ...
    Maca deui
  • How to choose a mask machine that can meet your own production needs?

    Kumaha carana milih mesin topéng anu tiasa nyumponan kabutuhan produksi anjeun nyalira?

    Mimiti, bejakeun ka kami jinis topéng anu badé dihasilkeun; Kadua, dina mesin masker pasar gaduh sababaraha jinis sapertos kieu: tilepan mesin pembuatan topéng N95, mesin pembuatan topeng médis datar, mesin pembuatan topéng Cup N95, jsb. Katilu, pilih mesin topéng, semi-otomatis atanapi otomatis, numutkeun ka ...
    Maca deui
12 Teras> >> Halaman 1/2