Kumaha milih mesin masker anu tiasa nyayogikeun kabutuhan produksi anjeun sorangan?

Kumaha milih mesin masker anu tiasa nyayogikeun kabutuhan produksi anjeun sorangan?

2
Mimiti, wartosan ka kami ngeunaan jinis topeng anu anjeun hoyong ngahasilkeun;
Kadua, dina mesin masker pasar gaduh rupa kieu: tilepan mesin masker N95, Flat masker médis nyieun mesin, Topéng N95 pembuatan mesin, jsb.
Katilu, milih mesin topeng, semi-otomatis atanapi otomatis otomatis, dumasar kana anggaran sareng ukuran situs anjeun.
Tungtungna, kami nyarankeun laju mesin anu luyu pikeun kaluaran anjeun.


Waktu pos: Jul-16-2020