Warta Perusahaan

  • TIK | Mesin Nyiptakeun Sapatu Palastik

    TIK | Mesin Pembuat Sapatu Plastik Ngalenyepan mesin panutup sapatu bahan non-anyaman, kualitas saé, harga murah, kaunggulan kaluaran tinggi, lengkep tiasa ngagantikeun panutup sapatu manual, ngahémat kuli, ngirangan biaya, tiasa disaluyukeun numutkeun sarat konsumén. Saha waé anu kedah nawiskeun spésifikasi ...
    Maca deui
  • RZFD-190 Gulung nyoco mesin kantong kertas handap pasagi

    Ngagulungkeun mesin pembuatan kantong kertas kuadrat handap, éta nganggo gulung kertas dina kosong atanapi dicitak salaku bahan baku. Mesinna langkung merenah, langkung éfisién, langkung stabil, anu tiasa ngahasilkeun sababaraha rupa kantong kertas, kantong tuangeun luang, kantong roti, kantong buah garing sareng sajabina lingkungan ...
    Maca deui
  • Let Chinese mask machines “go out” to help overseas fight against the epidemic

    Hayu mesin topeng Cina "kaluar" pikeun ngabantosan peuntas laut ngalawan wabah éta

    Gelombang tiis usum salju pencét, wabah éta rebound di seueur nagara di dunya, sareng jumlah kasus anu dikonfirmasi ningkat pisan. Epidemi global terus sumebar, sareng seueur nagara sareng daérah parantos neraskeun nguatkeun kontrol wabah. Epidemi henteu réngsé, panyalindungan ...
    Maca deui