Berita Berita

  • Protecting yourself from the spread COVID-19

    Ngajagi diri tina panyebaran COVID-19

    Anjeun tiasa ngirangan kasempatan anjeun tina kainféksi atanapi nyebarkeun COVID-19 ku cara nyandak sababaraha pancegahan basajan: Sacara rutin sareng ngabersihan leungeun anjeun nganggo leungeun anu didamel ku alkohol atanapi ngumbah éta sabun sareng cai. Naha? Ngasuh leungeun anjeun nganggo sabun sareng cai atanapi nganggo anu diasuhkeun ku leungeun tangan maéhan viru ...
    Maca deui