Berita Industri

  • How to choose a mask machine that can meet your own production needs?

    Kumaha milih mesin masker anu tiasa nyayogikeun kabutuhan produksi anjeun sorangan?

    Mimiti, wartosan ka kami ngeunaan jinis topeng anu anjeun hoyong ngahasilkeun; Kadua, dina mesin masker pasar gaduh rupa kieu: tilepan mesin masker N95, Mesin topeng médis Flat, masker piala Piala N95, jsb. Katilu, milih mesin topeng, semi-otomatis atanapi otomatis otomatis, numutkeun anjeun ...
    Maca deui
  • When and How to use a mask?

    Iraha sareng Kumaha carana nganggo topeng?

    • Sateuacan nempatkeun topeng, bersihkeun leungeun anjeun nganggo lap atanapi alkohol kalayan sabun cai. • Tutup irung sareng sungut anjeun kalayan topéng sareng pastikeun teu aya sela antara beungeut anjeun sareng topéng. • Hindarkeun pikeun nyabak topeng nalika dianggo; upami anjeun, pakét nganggo leungeun krim atanapi sabun sareng cai kanggo ...
    Maca deui